Logo

Συνελήφθη ο σκηνοθέτης Ματίας Λάνχοφ λόγω γυμνού στην Επίδαυρο [φωτο]



 
 

lanhof13 18-9-2014Για προσβολή μνημείου συνελήφθη ο διάσημος Γερμανός σκηνοθέτης, Ματίας Λάνχοφ, ο οποίος από την περασμένη Τρίτη...

βρισκόταν στην Αρχαία Επίδαυρο μαζί με πολυμελές γερμανοελβετικό κινηματογραφικό συνεργείο για το γύρισμα ενός ντοκιμαντέρ.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο 63χρονος σκηνοθέτης, έχοντας εξασφαλίσει άδεια για τη λήψη εικόνων μέσα στο αρχαίο θέατρο μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, συνέχιζε τα γυρίσματα με μια 32χρονη Γαλλίδα ηθοποιό, η οποία εμφανιζόταν γυμνή.

Όταν ο αρχαιοφύλακας της βάρδιας είδε τη γυμνή ηθοποιό μέσα στο θέατρο, ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο διάζωμα, ειδοποίησε την αστυνομία.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον σκηνοθέτη και όλα τα μέλη του συνεργείου και τους οδήγησαν στα κρατητήρια του Ναυπλίου..

Από την πλευρά του, ο Λάνχοφ προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων σε βάρος της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, ενώ παράλληλα ενημέρωσε για το περιστατικό τη Γαλλική και την Ελβετική πρεσβεία.

lanhof12 18-9-2014

Ο σκηνοθέτης και τα μέλη του συνεργείου μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο και αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν εντολής του εισαγγελέα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις