Logo

Σκότωσε τη γειτόνισσά του για 30 ευρώ - Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη



 
 

dikastikh aithousa 18-9-2014Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης καταδίκασε την Πέμπτη σε ισόβια κάθειρξη έναν  38χρονο άντρα, Αρμενικής καταγωγής...

κρίνοντάς τον ένοχο για τη δολοφονία 78χρονης,  τον Οκτώβριο του 2013.

Το θύμα ήταν γειτόνισσα του κατηγορουμένου και όπως αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία, το φονικό έγινε για ένα χρέος 30 ευρώ!

Κατά την απολογία του, ο 38χρονος ισχυρίστηκε ότι  λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, είχε συμφωνήσει με την άτυχη ηλικιωμένη να βάψει το διαμέρισμά της, πράγμα το οποίο έκανε.

Όταν την επισκέφθηκε στο διαμέρισμά της στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη για να εισπράξει τα χρήματα, η 78χρονη αρνήθηκε να εξοφλήσει το συνολικό ποσό της συμφωνίας, προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες.

«Είπε να πλύνω την μπανιέρα και το νιπτήρα που ήταν λερωμένα από τις μπογιές, ενώ ισχυριζόταν ότι της έκλεψα πέντε τσάντες. Το έκανα επειδή με προσέβαλε», υποστήριξε ο κατηγορούμενος που ομολόγησε την πράξη του, ζητώντας συγγνώμη. 

Σημειώνεται, ότι η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο, φέροντας χτυπήματα στο κεφάλι, το οποίο ήταν καλυμμένο με πλαστικές σακούλες.

Ο θάνατος της γυναίκας επήλθε από ασφυξία, ενώ ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι άρπαξε χρήματα και χρυσαφικά της θανούσας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις