Logo

Αστυνομικός σε διαθεσιμότητα για κατοχή ναρκωτικών



 
 

narkwtika 18-9-2014Ένας 25χρονος αρχιφύλακας στην Κομοτηνή τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ  μετά τη σύλληψή...

του για υπόθεση ναρκωτικών.

Εκτός από τον 25χρονο συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση άλλοι πέντε Έλληνες, ηλικίας από 20 ετών έως 28 ετών και ένας 30χρονος Αλβανός.

Την περασμένη Τρίτη, μετά από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 30χρονο αλλοδαπό τη στιμή που αποβιβαζόταν από αμαξοστοιχία που έκανε το δρομολόγιο Κομοτηνή-Αθήνα.

Σε σωματικό έλεγχο που του έγινε, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό 13,9 γραμμαρίων και κοκαΐνη 1,4 γραμμαρίων.

Την Τετάρτη (17/09) η αστυνομία έκανε έρευνα σε σπίτι στην Κομοτηνή, μέσα στο οποίο βρέθηκαν οι πέντε Έλληνες και ο αρχιφύλακας. .

Στο σπίτι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 5 γραμμάρια κάνναβη, 33 χρησιμοποιημένα τσιγάρα κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό, μία ξύλινη πίπα με υπολείμματα κάνναβης και τρεις ναργιλέδες, ένα μπουκάλι 700 ml αλκοολούχου ποτού από εκχύλισμα κάνναβης και μία σιδερογροθιά.

Σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ροδόπης, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Σημειώνεται, ότι σε βαρος του αρχιφύλακα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις