Logo

Γιάφκες σε Κολωνάκι και Θεσσαλονίκη με ίχνη... Πυρήνων;



 
 

antitromokratikh2 1-10-2014Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες γύρω από την έρευνα της Αντιτρομοκρατικής που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και πραγματοποιείται...

παράλληλα σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το επίκεντρο των ερευνών στην Αθήνα βρίσκεται σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, όπλου βρέθηκαν όπλα, ενώ πολεμικά όπλα και σφαίρες έχουν βρεθεί και σε σπίτια στη Θεσσαλονίκης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο των ερευνών έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα, δύο από την Αθήνα και δύο από τη Θεσσαλονίκη, ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για έξι προσαγωγές.

Υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι οι διωκτικές αρχές έχουν ήδη ήδη προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις. Σύμφωνα με αυτή τνν εκδοχή ένας εκ των συλληφθέντων είναι ένας Αλβανός, ο οποίος, κατά την αστυνομία,  συμμετείχε σε ληστείες τραπεζών. 

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής  δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι έρευνες να φέρουν στο φως στοιχεία για την ύπαρξη σύμπραξης ποινικών και αντεξουσιαστών με τους τελευταίους να έχουν σχέση με μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Η εκτίμηση αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι ο ένας εκ των προσαχθέντων φέρεται να έχει σχέση με μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» που έχει συλληφθεί.

Στη γιάφκα του Κολωνακίου έχουν βρεθεί ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι, σφαίρες, μια χειροβομβίδα και χρήματα για τα οποία αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής πιθανολογούν ότι προέρχονται από ληστείες τραπεζών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες ξεκίνησαν στα μέσα του καλοκαιριού μετά από μια ληστεία σε Τράπεζα στην Επανωμή. Στο "μικροσκόπιο" των ερευνών τέθηκε και μία άλλη ληστεία που είχε γίνει πριν, περίπου, ένα χρόνο στην Καλαμαριά. 

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, συγκεκριμένα, εντόπισαν από το οπτικό υλικό κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης γνωστούς αντιεξουσιαστές, αλλά και άτομα προερχόμενα από τον κόσμο των ποινικών και άρχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις τους. Παράλληλα, μετά από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προχώρησαν και σε παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών από τις οποίες, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, προκύπτει η προετοιμασία κάποιας εντυπωσιακής ενέργειας. Έτσι, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η επιχείρηση σε σπίτια - γιάφκες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις