Logo

Πρώην πολιτευτής της Χρυσής Αυγής νεκρός σε τροχαίο στην Αιτωλοακαρνανία [φωτο]



 
 

troxaio kleisoura 18-10-2014Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά δύο οχήματα στο 51,1 χιλιόμετρο της εθνικής οδού...

Αντιρρίου-Ιωαννίνων, μέσα στο φαράγγι της Κλεισούρας.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο δυστύχημα, που  σημειώθηκε γύρω στις 20:00 το βράδυ, είχε ως αποτέλεσμα  το θανάσιμο τραυματισμό 47χρονου πρώην υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Νεκρός, σύμφωνα με το aerasnews, είναι ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, το όχημα του οποίου εξετράπη της πορείας του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, που είχε κατεύθυνση προς το Αντίρριο.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του Λ.Σταθόπουλου χτυπήθηκε από πίσω από διερχόμενο όχημα το οποίο, επίσης, είχε κατεύθυνση  προς Αγρίνιο.

Στο άλλο αυτοκίνητο επέβαινε ένας Αλβανός υπήκοος με την γυναίκα και τον 16χρονο γιο του. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η γυναίκα και το παιδί έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, χωρίς, ωστόσο,  να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Σημειώνεται, ότι για αρκετή ώρα η εθνική οδός παρέμεινε κλειστή, ενώ η  τροχαία του Μεσολογγίου διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

(πηγή φωτο: agriniopress)

troxaio kleisoura2 18-10-2014

 troxaio kleisoura3 18-10-2014

troxaio kleisoura4 18-10-2014

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις