Logo

Περιπετειώδης καταδίωξη στην Πρέβεζα - Δουλέμπορος χτύπησε αστυνομικό με το αυτοκίνητό του



 
 

astynomikoi 18-10-2014Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας οδηγήθηκε δουλέμπορος, που συνελήφθη μετά από περιπετειώδη καταδίωξη, κατά...

την οποία τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός. 

Όπως αναφέρει το pamepreveza, όλα ξεκίνησαν όταν όχημα, στην περιοχή του Λούρου Πρέβεζας, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών. 

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το αυτοκίνητο, στο οποίο εκτός από τον οδηγό επέβαιναν και επτά αλλοδαποί. Κάποια στιγμή το όχημα εξετράπη της πορείας του

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στο Λούρο της Πρέβεζας αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνέλαβαν έναν 25χρονο υπήκοο Πακιστάν, μέλος εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται στη διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, το βράδυ της Πέμπτης , στο 20ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων ( στο ύψος του Λούρου), οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 25χρονος, προκειμένου να το ελέγξουν, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό στο πόδι.

Ακολούθησε καταδίωξη και λίγο αργότερα, ο δράστης εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του βρίσκονταν συνολικά επτά αλλοδαποί, εκ των οποίων τρεις υπήκοοι Συρίας και τέσσερις υπήκοοι Μπαγκλαντές.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι ως άνω αλλοδαποί, επιβιβάστηκαν στο εν λόγω όχημα στην περιοχή της Άρτας, με σκοπό να μεταφερθούν στην Πρέβεζα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς.

Σημειώνεται, ότι την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, για την ανακάλυψη και σύλληψη πιθανών συνεργών του διακινητή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις