Logo

Σαντορίνη: Την βιντεοσκοπούσαν ενώ την βίαζαν!



 
 

viasmos 18-10-2014Έναν εφιάλτη ζούσε το τελευταίο διάστημα μια 30χρονη γυναίκα από το Καμερούν, η οποία εξαναγκάστηκε να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό...

παρά τη θέλησή της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 30χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, ένας 31χρονος, με τον όποιο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, άρχισε να ασκεί βία σε βάρος της από τις αρχές Σεπτεμβρίου και μαζί με έναν 24χρονο, να την εξαναγκάζουν σε κοινές ερωτικές συνευρέσεις, τις οποίες κατέγραφαν σε βίντεο.

Στη συνέχεια, ο 31χρονος την έπεισε να μεταβεί περί τα τέλη Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπου την παρέλαβε ένας άλλος άνδρας, 51ετών και αφού την μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου υπήρχε εγκατεστημένος κινηματογραφικός εξοπλισμός, την εξανάγκασε σε σεξουαλικές συνευρέσεις με άγνωστα πρόσωπα, τις οποίες κατέγραφε.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του 31χρονου στη Θήρα, όπου παρουσία Δικαστικού λειτουργού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο 31χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου. Η δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος τους 24χρονου και του 51 ετών, ενώ ερευνάται η εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις