Logo

Απήγαγαν 14χρονο και έκλεψαν 11.000 ευρώ από το σπίτι των γονιών του



 
 

apagwgh 20-10-2014Τέσσερις νεαροί φέρονται να απήγαγαν έναν 14χρονο για να κλέψουν 11.000 ευρώ, που είχαν κρύψει οι γονείς του μέσα στο...

σπίτι τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν ο 14χρονος θέλησε να αγοράσει ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι από έναν 16χρονο φίλο του. 

Ο 14χρονος πήγε μαζί με το 16χρονο στο σπίτι του πρώτου στο Καματερό, για να του δώσει τα χρήματα για το παιχνίδι.

Εκεί, ο 16χρονος αντιλήφθηκε ότι οι γονείς του 14χρονου είχαν κρυμμένο "κομπόδεμα".

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες ως προς αν η απαγωγή προηγήθηκε ή όχι της κλοπής των χρημάτων. 

Σύμφωνα με μια εκδοχή ο 16χρονος είδε τον 14χρονο να βγάζει χρήματα από το air condition και ενημέρωσε τρεις φίλους του.

Στη συνέχεια οι τέσσερις δράστες πήγαν στο σπίτι στο Καματερό και άρπαξαν τα υπόλοιπα μετρητά που ανέρχονταν στο ποσό των 11.000 ευρώ.

Μόλις πήραν τα χρήματα οι δράστες φέρονται ότι έδεσαν τα μάτια και τα χέρια του 14χρονου, τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου και λίγο αργότερα  τον παράτησαν σε σκουπιδότοπο στο Ζεφύρι.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τέσσερις νεαροί αρχικά απήγαγαν τον 14χρονο ενώ πήγαινε σχολείο και τον μετέφεραν σε διαμέρισμα, Εκεί τον υποχρέωσαν να τους αποκαλύψει που βρίσκονταν τα χρήματα.

Τότε, σύμφωνα με αυτή την εκδοχή, ο 14χρονος τους αποκάλυψε ότι οι γονείς του έκρυβαν τα χρήματα στο air condition.

Οι δράστες, αφού άρπαξαν τα λεφτά, επέστρεψαν στο διαμέρισμα και μετέφεραν το παιδί στο Ζεφύρι, όπου και το εγκατέλειψαν.

Η αστυνομία  έχει συλλάβει τους δύο εκ των δραστών και αναζητά τους άλλους δύο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις