Logo

Φρίκη: 37χρονη έβγαλε τα μάτια της στην Ψυχιατρική Κλινική του Πύργου



 
 

nosokom pyrg 25-10-2014Σκηνές φρίκης εκτυλίχθηκαν στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Πύργου, όπου μία 37χρονη χρόνια ασθενής αυτοτραυματίστηκε σοβαρά...

βγάζοντας τα μάτια της, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η πράξη της αυτή έγινε αντιληπτή από τους νοσηλευτές που πραγματοποιούν τους συχνούς ελέγχους στα βαριά περιστατικά, την ώρα που η 37χρονη είχε αποκολλήσει τον ένα οφθαλμό και επιχειρούσε το ίδιο να κάνει και στον δεύτερο.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, οι νοσηλευτές προσπάθησαν να την σταματήσουν και κάλεσαν σε βοήθεια γιατρούς και συναδέλφους τους από άλλες κλινικές και τμήματα του νοσοκομείου για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Δυστυχώς, η βλάβη που είχε προκαλέσει η γυναίκα στα μάτια της ήταν ανεπανόρθωτη. Το πρωί, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για να γίνει μια εκτίμηση της κατάστασης του τραυματισμού της και διαπιστώθηκε ότι δεν μπορούσε να σωθεί η όρασή της. Αργότερα, μεταφέρθηκε και πάλι στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου θα παραμείνει για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα από την Πάτρα, βασανίζεται από ψυχιατρικά προβλήματα από τη νεαρή ηλικία των 16 ετών. Στο παρελθόν, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει με διαφορετικούς τρόπους. Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πύργου, έφτασε την Πέμπτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις