Logo

Ένας νεκρός σε μαφιόζικη επίθεση με πυροβολισμούς στο Μεταξουργείο



 
 

peripoliko 31-10-2014Ένας άνδρας έπεσε νεκρός και μία γυναίκα τραυματίστηκε, από ένοπλη επίθεση σε καφενείο στην περιοχή του Μεταξουργείου, τα ξημερώματα...

της Παρασκευής.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα, σε καφενείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης, στην περιοχή της πλατείας Βάθη και ανήκει σε αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, σταμάτησε μπροστά στο καφενείο και ο συνοδηγός «γάζωσε», με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα καλάσνικοφ. Στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Την ώρα της επίθεσης, στο καφενείο βρίσκονταν συνολικά επτά θαμώνες. Το ελληνικής καταγωγής θύμα, στεκόταν έξω από την πόρτα του καφενείου, ενώ η γυναίκα που τραυματίστηκε ήταν δίπλα του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ ερευνάται η ταυτότητα του θύματος, που πιστεύεται ότι θα ρίξει περισσότερο φως στα κίνητρα των δραστών.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-10-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις