Logo

Ρόδος: Μετέφερε μισό κιλό κοκαΐνη με το πλοίο της γραμμής [φωτο]



 
 

limani rodos 21-11-2014Έναν 54χρονο υπήκοο Αλβανίας συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε...

δικογραφία για κατοχή - μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Η σύλληψη του Αλβανού πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κεντρικό λιμάνι της Ρόδου. 

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκε στοχευμένος αστυνομικός έλεγχος στον κατηγορούμενο που μόλις είχε αφιχθεί στο νησί με πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ρόδος.

Διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός μετέφερε κρυμμένες μέσα σε χειραποσκευή δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 522 γραμμαρίων με σκοπό να τη διαθέσει σε τοξικομανείς.

Επιπλέον, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο, μια τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων, καθώς και μια κάρτα ωφελούμενου κοινωνικών παροχών.

cocaine1 21-11-2014

Όλα όσα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται την Παρασκευή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-11-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις