Logo

Αστυνομικός καταδικάστηκε για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του



 
 

astynomikos 21-11-2014Αστυνομικός που υπηρετεί στην Τροχαία Χαλκίδας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του...

την οποία απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με το Eviazoom, το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάιο του 2007 στο σπίτι που διέμεναν ο 32χρονος αστυνομικός και η τότε σύντροφός του.

Σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, ο αστυνομικός την ξυλοκόπησε βάναυσα και στην συνέχεια της «κόλλησε» το υπηρεσιακό όπλο στο κρόταφο και την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

"Την ζήλευε παθολογικά, πήγε να την σκοτώσει με το υπηρεσιακό του πιστόλι" τόνισε και η μητέρα της νεαρής κοπέλας στο δικαστήριο.

Στο πρώτο δικαστήριο που έγινε τον Μάρτιο του 2013, ο αστυνομικός είχε καταδικασθεί πρωτόδικα σε φυλάκιση 16 μηνών για παράνομη χρήση του υπηρεσιακού του όπλου και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ο αστυνομικός είχε υποβάλει έφεση κατά της απόφασης και συνέχισε να υπηρετεί στην Τροχαία Χαλκίδας.

Στη δίκη στο Εφετείο Εύβοιας, ο 32χρονος καταδικάσθηκε μόνο για τον ξυλοδαρμό σε φυλάκιση 6 μηνών, ενώ κρίθηκε αθώος για την δεύτερη κατηγορία, καθώς συάδελφός του που κατέθεσε στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι το όπλο του κατηγορουμένου, βρισκόνταν στο φοριαμό του, στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, την ώρα του καυγά.

Ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του ότι είναι αθώος: "Είμαι αθώος. Με κατηγορεί για λόγους εκδίκησης, επειδή την χώρισα. Ήθελε να με εκδικηθεί και να με καταστρέψει. Με απατούσε και μόλις το ανακάλυψα, πήγα στο σπίτι να μαζέψω τα πράγματα μου. Τότε άρχισε να με χτυπάει και να μου σκίζει τα ρούχα. Το μόνο που έκανα ήταν να αμυνθώ και στην συνέχεια αποχώρησα", είπε στο δικαστήριο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις