Logo

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το μακελειό στον Πειραιά: «Πυροβολούσε σαν τρελός» [βίντεο]



 
 

mikrolimano 22-11-2014Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία, για τη σύλληψη του ενόπλου με το καλάσνικοφ που αιματοκύλισε νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο...

του Πειραιά, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι περιγραφές των μαρτύρων που βρίσκονταν μέσα στο κέντρο την ώρα της επίθεσης.

"Πυροβολούσε σαν τρελός" λέει ένας από τους νεαρούς θαμώνες, που είδε το φίλο του να πέφτει αιμόφυρτος δίπλα του, έχοντας χτυπηθεί από σφαίρες και στα δύο χέρια.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, με τους πρώτους πυροβολισμούς, έσπασε η τζαμαρία του καταστήματος, οι θαμώνες είδαν τον ένοπλο με το καλάσνικοφ στα χέρια και τότε επικράτησε πανικός.

Ύστερα λένε οι μάρτυρες, ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και συνέχισε να πυροβολεί.

Μια μαρτυρία μιλά για μια κοπέλα που βρισκόταν κοντά στον δράστη. Φαίνεται πως με τη γυναίκα αυτή φωτογραφήθηκε και έτσι έχουν οι αστυνομικοί το πρόσωπό του.

Η ίδια μαρτυρία αναφέρει πως ο δράστης κάποια στιγμή έγινε φορτικός προς την κοπέλα και εκείνη αντέδρασε. Κάποια άλλα άτομα μπήκαν στη μέση για να τον απομακρύνουν και αυτό προκάλεσε την έκρηξή του.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, το περιστατικό θορύβησε τον ιδιοκτήτη που αποφάσισε όταν ο άνδρας βγήκε από το κατάστημα να τον ακολουθήσει μαζί με έναν υπάλληλο για να δουν τις προθέσεις του.

Αυτή η κίνηση αποδείχθηκε σωτήρια. Ο ιδιοκτήτης είδε τον άνδρα να επιστρέφει προς το κατάστημα κρατώντας όπλο, μπήκε μέσα μαζί με τον υπάλληλο και άρχισε να φωνάζει στους θαμώνες να καλυφθούν.

Ο dj του καταστήματος αμέσως χαμήλωσε τη μουσική και έτσι όλοι οι θαμώνες άκουσαν την προειδοποίηση...

Όταν άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως ο δράστης οι περισσότεροι είχαν προλάβει να καλυφθούν και πιθανότατα για τον λόγο αυτό δεν υπήρξαν νεκροί από τις σφαίρες του δράστη.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει και αναζητά έναν Αλβανό, ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ληστείες και άλλα αδικήματα, αλλά δεν έχει οδηγηθεί ποτέ στις φυλακές.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις