Logo

Οικογενειακή "επιχείρηση'' τα λαθραία τσιγάρα για πατέρα και γιό στην Παλλήνη [φωτο]



 
 

lathraia3 tsigara 23-11-2014Σε οικογενειακή "επιχείρηση" είχαν αναγάγει τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, ένας πατέρας με το γιό του, οι οποίοι συνελήφθησαν...

στην Παλλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Τετάρτης, αστυνομικοί του Τ.Τ. Αττικής Οδού εντόπισαν ένα Ι.Χ. φορτηγό, με οδηγό τον 23χρονο συλληφθέντα, να κινείται στην Αττική Οδό στο ύψος της Παλλήνης, παραβιάζοντας το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας και τον κάλεσαν να ακινητοποιήσει το όχημα

Ο οδηγός, μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, επιχείρησε να διαφύγει, αλλά καταδιώχθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 99.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς του Τ.Α. Παλλήνης, στην οικία του 23χρονου, βρέθηκε εντός και συνελήφθη ο 44χρονος πατέρας του, ο οποίος παραδέχτηκε ότι τα ανευρεθέντα λαθραία τσιγάρα είναι ιδιοκτησίας του.

Συγκεκριμένα, εντός της οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 3.460 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
  • Ένα πιστόλι REPLICA.
  • Ένας γεμιστήρας.
  • 38 φυσίγγια.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για πλαστογραφία μετά χρήσεως, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και των Νόμων περί όπλων και περί παραποιημένων οχημάτων, κατά περίπτωση.

Πατέρας και γιός οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.

lathraia tsigara 23-11-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lathraia2 tsigara 23-11-2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-11-2014 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις