Logo

«Διασυνοριακό» λαθρεμπόριο ποτών και βενζίνης από Βουλγάρους



 
 

lathraia pota venzinh 25-11-2014Βενζίνη και αλκοολούχα ποτά επιχείρησαν να εισάγουν παράνομα στην χώρα, μέσω του συνοριακού σταθμού Νυμφαίας στη Ροδόπη, τρείς υπήκοοι Βουλγαρίας...

οι οποίοι και συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι τρείς Βούλγαροι, ηλικίας 30, 25 και 18 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί τελωνειακού κώδικα και περί ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Συγκεκριμένα, οι τρεις αλλοδαποί επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα μας.

Εκεί, κατά τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα, στο εσωτερικό του οχήματος, 58 φιάλες αλκοολούχων ποτών και δύο πλαστικά δοχεία με 16 λίτρα βενζίνης, τα οποία επιχείρησαν να εισάγουν οι δράστες, παράνομα, στην ελληνική επικράτεια, χωρίς να κατέχουν τα απαραίτητα παραστατικά και χωρίς να έχουν καταβάλει στο Ελληνικό Δημόσιο τους αναλογούντες δασμούς και φόρους.

Κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, οι παραπάνω φιάλες αλκοολούχων ποτών και τα δοχεία με τη βενζίνη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-11-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις