Logo

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά ο εισαγγελέας για τις καταγγελίες Ξουλίδου



 
 

xoulidou 27-11-2014Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ζήτησε ο εισαγγελέας Εφετών Παν. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ερευνά τις καταγγελίες της βουλευτού...

των ΑΝ.ΕΛ. Σταυρούλα Ξουλίδου, περί απόπειρας δωροδοκίας της.

Ο εισαγγελέας ζητά και τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπίσει τους αποστολείς των σχετικών μηνυμάτων, που όπως υποστηρίζει η βουλευτής δέχθηκε στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του "κουμπαρά", όπως έγινε γνωστή, δηλαδή, οι η έρευνα των καταγγελιών περί χρηματισμού βολευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ανασύρθηκε από το αρχείο, με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, έπειτα από τις καταγγελίες της κας Ξουλίδου.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ η οποία κατέθεσε σήμερα στον κ. Παναγιωτόπουλο, φέρεται να επανέλαβε ότι την προσέγγισε ο Γ. Σούκουρας με σκοπό να την δωροδοκήσει για να εξασφαλίσει ότι η ψήφος της θα περιλαμβάνεται σε εκείνες των 180 που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου.

Μάλιστα, η σύζυγος του προέδρου των ΑΝΕΛ και δικηγόρος Έλενα Καμμένου, η οποία συνόδευσε στον εισαγγελέα την κ. Ξουλίδου, σε δήλωσή της ανέφερε: «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει στη διάθεση του τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά. Είναι μεσάζον και μεσολαβητής μιας πολιτικής συμφωνίας και αναζητούμε τον ηθικό αυτουργό. Η μάρτυρας κατονόμασε συγκεκριμένα πρόσωπα».

Ο κ. Σούκουρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, διέψευδε τα όσα υποστηρίζει η βουλευτής. Ειδικότερα, παραδέχθηκε ότι μιλούσε με την κ. Ξουλίδου στο facebook, αλλά αρνείται την κατηγορία ότι της πρότεινε το ποσό των 3.000.000 ευρώ ως αντάλλαγμα για τη θετική στάση της στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή.

Κι ενώ ο πρόεδρος των ΑνΕλ Πάνος Καμμένος υποστηρίζει ότι ο Γ. Σούκουρας είναι στέλεχος της ΝΔ εκείνος, αντιτείνει πως δεν υπήρξε ποτέ οργανωμένο στέλεχος της ΝΔ.

«Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μέσω facebook την κ. Ξουλίδου. Το μόνο που της είπα είναι πως ό,τι και να κάνετε οι 180 θα βγούνε διότι το θέλει η Μέρκελ. Ποτέ δεν της είπα για χρηματισμό και για τα τρία εκατομμύρια που λέει», υποστήριξε ο Γ. Σούκουρας και πρόσθεσε: «Αν είχα λεφτά από τη ΝΔ στην κ. Ξουλίδου θα τα έδινα; Εγώ δεν έχω μία στην τσέπη μου».

Ο κ. Σούκουρης αναμένεται να κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Κατάθεση έδωσε σήμερα και ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, να κατονομάζεται σε μήνυμα του κ. Σούκουρα προς την κ. Ξουλίδου, ότι χρηματίστηκε. Νωρίτερα, ο ίδιος είχε καταθέσει αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα, ο κ. Μελάs δήλωσε: «Κατέθεσα ότι είναι αισχρό, βρώμικο και κακοήθες ό,τι καταγγέλλεται σχετικά με χρηματισμό μου. Στη ζωή μου έχω υπάρξει διαχρονικά έντιμος. Παρακάλεσα να ελεγχθούν όσα λέχθηκαν σε βάθος ωστε να βρεθούν οι σκοπιμότητες. Δεν με είχε ενημερώσει κανείς για τίποτα, ούτε η κα Ξουλίδου που είπε την υποχρέωση να με ενημερώσει αλλά πηγε κατευθείαν στην τηλεόραση».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-11-2014 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Παρενέβη η εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες Καμμένου


Τελευταίες Ειδήσεις