Logo

Χειροπέδες στον αρχηγό της συμμορίας του Αλβανού πιστολέρο του Μικρολίμανου



 
 

sunergos Mpako 27-11-2014Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης ένας Αλβανός κακοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούσε συμβόλαια θανάτου...

και για χρόνια τον αναζητούσε η Ασφάλεια.

Ο εκτελεστής συνελήφθη στα Σεπόλια μετά από κινηματογραφική επιχείρηση της Ασφάλειας μετά από στοιχεία και πληροφορίες που τους έδωσε ο 31χρονος πιστολέρο του Μικρολίμανου.

Ο διαβόητος κακοποιός - γνωστός με το όνομα Μέτσι - ήταν αρχηγός της συμμορίας που συμμετείχε και ο Αρμπέρ Μπάκο και σύμφωνα με την Αστυνομία αποτελούνταν από 7 μέλη.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί ο αρχηγός και ο 31χρονος μακελάρης ενώ αναζητείται ένας Πολωνός και ένας Αλβανός ώς βασικά μέλη της συμμορίας και τρεις ακόμη που όμως φέρεται να έχουν περιφερειακό ρόλο.

Ο αρχηγός συνελήφθη μαζί με έναν ακόμα Αλβανό, όμως σε κανένα μέχρι στιγμής διαμέρισμα δεν έχουν βρεθεί όπλα.

Μάλιστα, ερευνάται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη συμμορία να είχε αναλάβει να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ πριν μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον 23χρονο, στο σπίτι του οποίου συνελήφθη ο Αρμπέρ Μπάκο, κατηγορείται και η φίλη του για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς και ένας οδηγός ταξί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-11-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις