Logo

Ζεστό νερό... δώρισε ο υπουργός Δικαιοσύνης στους κρατούμενους των φυλακών νέων Αυλώνα



 
 

athanasiou aulwnas 18-12-2014Το ζεστό νερό ήταν σύμφωνα με την διευθύντρια των φυλακών νέων Αυλώνα, το μεγαλύτερο δώρο που προσέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης...

στους κρατούμενους για τα Χριστούγεννα.

Ο υπουργός, Χαρ. Αθανασίου, επισκέφθηκε το ειδικό κατάστημα κράτησης νέων για να μοιράσει δώρα στους κρατούμενους, ενόψει των εορτών. Ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν και σε άλλες φυλακές της χώρας.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης προσέφερε στους κρατούμενους 270 δωρεάν τηλεκάρτες και 50 μπάλες ποδοσφαίρου, αλλά το μεγαλύτερο δώρο, όπως αποκάλυψε η διευθύντρια, Μαρίνα Μπούκη, μάλλον άθελά της, ήταν η έγκριση κονδυλίου για την αγορά πετρελαίου.

«Έχει επιλύσει όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε...Το μεγαλύτερο δώρο όμως που μας έκανε ο Υπουργός ήταν η επίλυση του προβλήματος που είχαμε με το ζεστό νερό. Το Υπουργείο ενέκρινε ένα μεγάλο κονδύλι για την αγορά πετρελαίου με αποτέλεσμα όλοι οι τρόφιμοι να κάνουν πλέον μπάνιο με ζεστό νερό» είπε η κ. Μπούκη.

Από την πλευρά του ο κ. Αθανασίου σημείωσε  «Δεν κάναμε κάποια ιδιαίτερη παροχή με την έγκριση του επιπλέον κονδυλίου για την αγορά πετρελαίου. Ήταν υποχρέωση μας να το κάνουμε».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως με το νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις αποφυλακίσεις μόνο από την φυλακή του Αυλώνα «αποφυλακίστηκαν περισσότερα από 100 άτομα», ενώ συνεχάρη εκ νέου όσους κρατούμενους πέρασαν στις Ανώτερες Σχολές.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η σοπράνο Σόνια Θεοδώριδου ερμήνευσε κλασσική μουσική και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ σε ένα από τα βαλς, κάλεσε σε χορό έναν από τους κρατούμενους. Η κίνησή της παρέσυρε και τις υπόλοιπες γυναίκες της ορχήστρας οι οποίες χόρεψαν με κρατούμενους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις