Logo

Ανήλικος καταζητούμενος συνελήφθη έξω από το ΑΠΘ



 
 

apth 19-12-2014Ένας αλλοδαπός ανήλικος που καταζητούνταν εδώ και δύο χρόνια για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας συνελήφθη την...

Πέμπτη για ναρκωτικά έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης που έλαβε χώρα τις απογευματινές ώρες της 18-12-2014, περιμετρικά αλλά και σε υπαίθριους χώρους του Α.Π.Θ., με σκοπό την περιστολή των αιτιών εγκληματογένεσης και την αναβάθμιση των συνθηκών ασφαλείας και ευνομίας.

Συγκριμένα, στο πλαίσιο της στοχευμένης δράσης, αστυνομικοί Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), εντόπισαν έναν νεαρό αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 35,8 γραμμαρίων.

Πρόκειται για έναν 16χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη.

Όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 3ου τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία, απλή σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση Νόμου περί όπλων, πράξεις οι οποίες έλαβαν χώρα στις 25-08-2012, στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται, ότι ο 16χρονος Αλβανός  θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών  Θεσσαλονίκης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-12-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις