Logo

Συνήγορος Αποστολόπουλου: Τα βίντεο είναι μονταρισμένα



 
 

apostolop efeteio 20-12-2014Πολύωρη κατάθεση στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, έδωσε ο Γιώργος Αποστολόπουλος, που κλήθηκε ως ύποπτος δωροδοκίας...

βουλευτή σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Γ. Αποστολόπουλος προσήλθε στο γραφείο του εισαγγελέα το μεσημέρι του Σαββάτου, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Π. Σαράκη.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, ο κ. Σαράκης δήλωσε:

«Μετά από κλήση της εισαγγελίας Εφετών, ο κ. Αποστολόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην έρευνα μετά τις καταγγελίες Χαϊκάλη. Αμέσως ανταποκριθήκαμε, δώσαμε εξηγήσεις, δεν ζητήσαμε προθεσμία και αποσαφηνίσαμε την πραγματικότητα.

Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα, κανένα πολιτικό θέμα δεν υπάρχει όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκαλης. Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο κ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ. Πολιτικά ατοπήματα έχει διαπράξει ο κ. Χαικάλης.

Τα βίντεο είναι μονταρισμένα. Αποκάλυψε (σ.σ. ο Γ. Αποστολόπουλος) συνομιλίες που έγιναν για να αποκαλυφθεί η ηθική υπόσταση Χαϊκάλη.

Τα γεγονότα δεν έχουν τη διάσταση που παρουσιάζονται. Το ποινικό και το πολιτικό θέμα αφορά την άλλη πλευρά».

Ήθελα να δείξω ότι ήταν ανέντιμος

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο Γιώργος Αποστολόπουλος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήταν εκείνος που προσέγγισε τον παύλο Χαϊκάλη, αλλά το αντίστροφο.

Όπως φέρεται να είπε, οι πρώτες νύξεις για χρήματα είχαν γίνει από τον βουλευτή και εκείνος, πήρε πρωτοβουλία θέλοντας να καταδείξει στον Πάνο Καμμένο, ότι ο βουλευτής ήταν ηθικά ευάλωτος και ανέντιμος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποστήριξε ακόμα, ότι κανείς δεν κρύβεται από πίσω του, ότι δεν έχει προϊστάμενο καθώς αυτός είναι ελεύθερος επαγγελματίας και όλα έγιναν με αποκλειστικά δική του πρωτοβουλία.

Όσον αφορά το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό που έχει καταθέσει ο Παύλος Χαϊκάλης, η υπεράσπιση Αποστολόπουλου ζήτησε από τον εισαγγελέα να μην γίνει καμία απολύτως χρήση καθώς πρόκειται για παράνομο υλικό προϊόν τέλεσης κακουργήματος.

Μετά την κατάθεση Αποστολόπουλου έγινε γνωστό, ότι εισαγγελέας προτίθεται να καλέσει τους δύο πολιτικούς σε συμπληρωματική κατάθεση.

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-12-2014 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις