Logo

Αγρίνιο: Στον εισαγγελέα 19χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά... από τροχαίο



 
 

syllhpsh1 22-12-2014Ένας 19χρονος Έλληνας συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, οι...

οποίοι σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα τις πρώτες πρωινές, στο Αγρίνιο, ο 19χρονος οδηγώντας μία δίκυκλη μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ένα επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος.

Στη συνέχεια, τα δύο οχήματα προσέκρουσαν σε τρίτο όχημα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο ατόμων που επέβαιναν σε αυτό.

Μετά το τροχαίο ατύχημα, όπως αναφέρει το thebest, ο δράστης διαπληκτίστηκε με τον 30χρονο τον οποίο τραυμάτισε και τράπηκε σε φυγή.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του με αιχμηρό αντικείμενο και παραμένει για νοσηλεία.

Η αστυνομία στο πλαίσιο της έρευνας για το περιστατικό πραγματοποίησε αναζητήσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 19χρονου και τη σύλληψη του λίγες ώρες αργότερα.

Όπως έγινε γνωστό, ο 19χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση για εκβίαση κατ' εξακολούθηση και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι από ανακριτή. 

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2014 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις