Logo

Βρέθηκε η 14χρονη αδελφή γνωστού μπασκετμπολίστα



 
 

tsaprouni_7-9-2011Θύμα “απαγωγής” είχε πέσει τελικά η 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη αδελφή του γνωστού μπασκετμπολίστα του Ηλυσιακού.

Το νεαρό κορίτσι βρέθηκε σήμερα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου διέμεναν 12 περίπου αφρικανοί λαθρομετανάστες.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο διαμέρισμα, οι αλλοδαποί προέβαλαν αντίσταση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν 6 από αυτούς για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια, καθώς και ένας 30χρονος από το Kονγκό, ο οποίος κατηγορείται για απαγωγή και αποπλάνηση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, η 14χρονη είχε φύγει από το σπίτι της για προσωπικούς λόγους και είχε μεταβεί στο ΚΤΕΛ Πελοποννήσου στον Κηφισό, όπου την πλησίασε ο 30χρονος από το Κονγκό και κατάφερε να την πείσει να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμα όπου έμενε με τους άλλους αλλοδαπούς.

Όλες αυτές τις ημέρες η ανήλικη δεν είχε βγει από το σπίτι και μόνο το περασμένο Σάββατο μετέβη σε Ιντερνετ καφέ, συνοδευόμενη από τον 30χρονο για να δει τα μήνυμά της στο facebook.

Αυτό όμως ήταν αρκετό για να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που ολοκλήρωσαν σήμερα την θεαματική επιχείρηση, για το αίσιο τέλος της εξαφάνισης του κοριτσιού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-9-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

Εξαφανίστηκε η αδελφή γνωστού μπασκετμπολίστα

 



Τελευταίες Ειδήσεις