Logo

Έκλεβαν ηλικιωμένους προσποιούμενοι τους πωλητές κλινοσκεπασμάτων



 
 

klopes hlikiwmenoi 28-1-2015Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας τρεις περιπτώσεις κλοπών από οικίες ηλικιωμένων που διεπράχθησαν σε περιοχές της Ελασσόνας και της Καβάλας....

Συνελήφθησαν ως δράστες το μεσημέρι της Τρίτης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου σε συνεργασία με αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο Έλληνες, ηλικίας 45 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, όπου προσποιούμενοι τους πωλητές ειδών κλινοστρωμνής, εισήλθαν σε οικία 85χρονου ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο προαναφερόμενο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ, καθώς και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν ακόμη δύο κλοπές από οικίες ηλικιωμένων και συγκεκριμένα:

• Τον Αύγουστο του 2014 στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, οι δράστες με παρόμοια μέθοδο εισήλθαν σε οικία 88χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ.

• Το Δεκέμβριο του 2013 στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, ο 45χρονος εισήλθε σε οικία 85χρονου Έλληνα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας Λάρισας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις