Logo

Σέρβιραν… «φρουτάκια» σε καφενείο στην Πέλλα – Χειροπέδες σε 7 άτομα



 
 

froutakia kafeneio 31-1-2015Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με το Αστυνομικό τμήμα Αριδαίας εντόπισαν καφενείο στην Αριδαία Πέλλας, μέσα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια («φρουτάκια»)...

Η αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο καφενείο, όπου συνελήφθησαν συνολικά μία 31χρονη αλλοδαπή προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, καθώς και έξι Έλληνες παίκτες, ηλικίας από 31 έως 70 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και μετά από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 85χρονης ημεδαπής, η οποία απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, διαπιστώθηκε η 31χρονη, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος να έχει εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία συνολικά 24 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους 6 εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα παίγνια («φρουτάκια»), από ισάριθμους θαμώνες.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν 24 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι δύο εκ των οποίων λειτουργούσαν ως «εξυπηρετητές» (server), καθώς και το χρηματικό ποσό των 228,60 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί «παιγνίων», θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-1-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις