Logo

Τρίπολη: Ένταση στον παλαιό ΧΑΔΑ Λεβιδίου για τα σκουπίδια - Τρεις συλλήψεις



 
 

xada levidiou 27-2-2015Κάτοικοι του Λεβιδίου και της ευρύτερης περιοχής συγκεντρώθηκαν, την Παρασκευή, στον παλαιό ΧΑΔΑ Λεβιδίου στη θέση Μαγούλα και απέτρεψαν την είσοδο τριών απορριμματοφόρων του δήμου Τρίπολης που είχαν μεταβεί εκεί για να αποθέσουν σκουπίδια. Τα οχήματα του...

δήμου, μετά την ένταση που δημιουργήθηκε, πήραν το δρόμο της επιστροφής, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων για παρεμπόδιση των απορριμματοφόρων.

Συλληφθέντες είναι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Τρίπολης Χαράλαμπος Σταμάτης και δύο μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων του Λεβιδίου, που αντιδρούν στην απόθεση σκουπιδιών στην παλαιά χωματερή, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας Τρίπολης, ο οποίος θα κρίνει αν οι συλληφθέντες θα δικαστούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι.

Έξω από το Α.Τ. Τρίπολης έχει συγκεντρωθεί ομάδα κατοίκων του Λεβιδίου για να συμπαρασταθεί στους συλληφθέντες. Επίσης, άλλη ομάδα κατοίκων παραμένει στην είσοδο της χωματερής και περιφρουρεί το χώρο. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-2-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις