Logo

Διαδικτυακή απάτη 45χρονου με «δόλωμα» ενοικιαζόμενο διαμέρισμα



 
 

apath diadiktuo 4-3-2015Στα ίχνη χρήστη του διαδικτύου και στη συνακόλουθη εξιχνίαση περίπτωσης απάτης σε βάρος 45χρονου, οδήγησε η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου. Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα μία 39χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας...

σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η προαναφερόμενη, καταχώρησε σε ιστοσελίδα του διαδικτύου αγγελία ενοικίασης κατοικίας, με σκοπό την απόσπαση χρηματικών ποσών από εγγύηση καταβολής ενοικίου και αντίτιμο μισθώματος.

Τέλη Δεκεμβρίου του 2014, ο 45χρονος άντρας, στο πλαίσιο αναζήτησης κατοικίας προς μίσθωση, εντόπισε την εν λόγω αγγελία και συναντήθηκε στο διατιθέμενο διαμέρισμα με την δράστιδα, η οποία του δήλωσε διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας από τα δικά της και του απέσπασε διαδοχικά το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Έπειτα από συνεχή μεταξύ τους επικοινωνία, η 39χρονη απέτρεπε τον παθόντα να προβεί σε μετακόμιση, χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις και όταν αυτός ζήτησε την επιστροφή των χρημάτων του, η δράστιδα δεν το έπραξε.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις