Logo

Με κλεμμένη μοτοσικλέτα κυκλοφορούσε ένας από τους δραπέτες των κρατητηρίων του Α.Τ Κορίνθου



 
 

at korinthos 5-3-2015Μόλις πέντε ημέρες κατάφερε να παραμείνει ελεύθερος ένας από τους τρεις κρατούμενους που είχαν διαφύγει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου. Πρόκειται για 35χρονο Έλληνα Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απότευμα της Τετάρτης, μετά από...

συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στα Εξαμίλια Κορινθίας.  

Ο 35χρονος μαζί  με έναν 22χρονο Έλληνα και έναν  26χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας,στις 26.2.2015, είχαν διαφύγει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου. 

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, το απόγευμα της Τετάρτης στα Εξαμίλια Κορινθίας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας σε συνεργασία με αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, εντόπισαν τον 35χρονο, να κινείται με μοτοσικλέτα και τον συνέλαβαν. Ο 35χρονος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω μοτοσικλέτα, ο 35χρονος την είχε αφαιρέσει την Τεάρτη τις πρώτες πρωινές ώρες, από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου.

Σημειώνεται, ότι η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη και των άλλων δύο δραπετών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις