Logo

Κρήτη: Χειροπέδες σε μέλη σπείρας διαρρηκτών με πλούσια δράση στο Ηράκλειο



 
 

diarrhkths autokinhtou 5-3-2015Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου οδηγήθηκαν τρεις άνδρες ηλικίας 31 ετών, 35 ετών και 36 ετών, που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης  από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο κατά το χρόνο που είχε εισέλθει σε...

Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο Ηράκλειο, με σκοπό την κλοπή, ενώ ο 31χρονος και ο 36χρονος επιτηρούσαν το χώρο.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο οι τρεις άνδρες είχαν αφαιρέσει από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προσωπικά αντικείμενα, ενώ είχαν εισέλθει σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

Οι συλληφθέντες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από την 10 Νοεμβρίου 2014 έως και την 03 Φεβρουαρίου 2015, είχαν διαπράξει συνολικά δέκα κλοπές- διαρρήξεις και τρεις απόπειρες κλοπής, σε σταθμευμένα οχήματα στην πόλη του Ηρακλείου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, έγγραφα (ταυτότητες, κάρτες αναλήψεων, βιβλιάρια καταθέσεων, άδειες ικανότητας οδηγήσεως) και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, (ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά κ.α).

Σημειώνεται, ότι το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις