Logo

ΕΠΗΕΑ: Να κατοχυρωθεί το αγγελιόσημο στο Διαδίκτυο



 
 

Diadiktyo 6-3-2015Οι εκπρόσωποι της Ένωσης Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Τύπου (ΠΟΕΠΤΥΜ) ζήτησαν την κατοχύρωση του αγγελιοσήμου στα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης από τον αναπληρωτή υπουργό...

Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη, τον οποίο επισκέφθηκαν την Παρασκευή. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι αντιπροσωπείες έθεσαν στον κ. Στρατούλη και άλλα ασφαλιστικά θέματα του κλάδου, όπως το θέμα της στήριξης του ΕΔΟΕΑΠ, της ασφάλισης του προσωπικού που εργάζεται στα διαδικτυακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Α' Διεύθυνση του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, το ζήτημα του οικογενειακού επιδόματος συνταξιούχων γυναικών της Α' διεύθυνσης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, της τιμολόγησης των διαφημίσεων, των εισφορών επί των πωλήσεων των εντύπων, της επαναφοράς της υποχρεωτικότητας των δημοσιεύσεων των διακηρύξεων των δημοσίων συμβάσεων και της επαναφοράς και της υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών.

Ο αναπληρωτής υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα του κλάδου σε συνεργασία με τους φορείς και, ότι θα αναλάβει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για την επίλυσή τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις