Logo

Κρήτη: Θηλυκή συμμορία στο Ηράκλειο ''άνοιξε'' 15 σπίτια, έκλεψε κοσμήματα 107.000 ευρώ



 
 

kosmhmata 6-2-2015Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου εξιχνίασε την Παρασκευή συνολικά 15 υποθέσεις κλοπών - διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν σε σπίτια, από τον Ιανουάριο 2014 έως και την 05.03.2015. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας...

τρεις Ελληνίδες ηλικίας 43 ετών, 37 ετών και 20 ετών για κλοπή.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, το μεσημέρι της Πέμπτης οι τρεις γυναίκες εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, να εισέρχονται σε πολυκατοικία και τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Κατά την έξοδο τους από την πολυκατοικία διενεργήθηκε έλεγχος από τους αστυνομικούς  και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και πλήθος κοσμημάτων, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι οι τρείς γυναίκες, είχαν εισέλθει στην πολυκατοικία και είχαν αφαιρέσει από διαμέρισμα ιδιοκτησίας 43χρονου Έλληνα το ανωτέρω χρηματικό ποσό και τα κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας 17.500 ευρώ, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και του αποδόθηκαν.

Επιπλέον, από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθείσες κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιανουαρίου 2014 έως και την 05.03.2015 είχαν διαπράξει στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου 15 διαρρήξεις- κλοπές σε οικίες από τις οποίες αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας μεγαλύτερης των 107.000 ευρώ και το συνολικό χρηματικό ποσό των 11.040 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις