Logo

Κέρκυρα: Στόχος διαρρηκτών έγινε εγκατάσταση της ΔΕΥΑΚ [φωτο]



 
 

diarrhksh DEYAK 27-3-2015Υπόθεση διάρρηξης σε οίκημα, όπου λειτουργεί μονάδα αφαλάτωσης της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κέρκυρας, στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου, εξιχνιάστηκε από τo Αστυνομικό Τμήμα Παλαιοκαστριτών Κέρκυρας...

Για την υπόθεση συνελήφθησαν την Πέμπτη τρείς Έλληνες, ηλικίας 51, 29 και 21 ετών, στο πλαίσιο επιχείρησης του Α.Τ Παλαιοκαστριτών, όπου πραγματοποίησε και την προανάκριση της υπόθεσης, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι τρείς συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της διάρρηξης στο οίκημα της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κέρκυρας, στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου, το πρωί της Τετάρτης, κατά την οποία είχαν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα, εξοπλισμό, καλώδια και άλλα αντικείμενα.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες κλοπές και φθορές, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται ένα ακόμα άτομο το οποίο αναζητείται.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκε ένα φορτηγό αυτοκίνητο με το οποίο διαπράχθηκε η διάρρηξη, ενώ οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

diarrhksh2 DEYAK 27-3-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις