Logo

Χαλκίδα: Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος 90χρονης - Ανήλικος ο ένας δράστης



 
 

lhsteia 90xronh 28-3-2015Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, σε βάρος ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της, σε περιοχή της Χαλκίδας...

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 15χρονος ημεδαπός Ρομά, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας και παράβασης του νόμου περί όπλων κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 01-01-2015, οι δράστες εισήλθαν σε οικία 90χρονης ημεδαπής και με την απειλή μαχαιριού, την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, διάφορα κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την πρόοδο της έρευνας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση όλων των στοιχείων, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δύο δραστών.

Σημειώνεται, ότι σε βάρος του 22χρονου έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για τα αδικήματα της διακίνησης ναρκωτικών από κοινού και κατ' εξακολούθηση, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή κατά συναυτουργία. Επίσης, ο 15χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη κλοπών.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις