Logo

Πέντε λεωφορεία αποκλείστηκαν λόγω κατολίσθησης στις Σέρρες



 
 

katolisthisi serres 28-3-2015Πέντε λεωφορεία με αρκετούς επιβάτες αποκλείστηκαν σε δρόμο στην περιοχή του νομού Σερρών, λόγω κατολίσθησης που προκλήθηκε από συνεχόμενη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών...

Όπως αναφέρει το seleo.gr, τα λεωφορεία έφτασαν στο μοναστήρι της Αγίας Ανάληψης που βρίσκεται λίγο έξω από την Πρώτη Σερρών, μεταφέροντας προσκυνητές. Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους από το μοναστήρι, έγινε η κατολίσθηση με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να ακινητοποιηθούν στο σημείο.

Συνεργεία του δήμου μετέβησαν στο σημείο και μετά από μία ώρα κατάφεραν να απομακρύνουν τα φερτά υλικά και να ανοίξουν το δρόμο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αμφίπολης Κώστα Μελίτο «είναι η έβδομη φορά, μέσα σε λίγες μέρες, που στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται κατολισθήσεις», ενώ όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ «πριν από μέρες οι δυνατοί άνεμοι και η συνεχής βροχή ξερίζωσαν δέντρο που έκοψε το δρόμο στα δύο». «Καθημερινώς στέλνω το μηχάνημα για να καθαρίσει τον περιφερειακό δρόμο προς το μοναστήρι, αλλά δυστυχώς η συνεχιζόμενη κακοκαιρία, προκαλεί κατολισθήσεις» δήλωσε ο δήμαρχος Αμφίπολης, ενώ επεσήμανε ότι «ουσιαστικές παρεμβάσεις στο σημείο μπορούν να γίνουν μόνο όταν καλυτερέψει ο καιρός».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις