Logo

Ιωάννινα: Νεαροί έστησαν ενέδρα σε μαθητές κρατώντας καδρόνια



 
 

mathhtes kadronia 30-3-2015''Θερμό'' επεισόδιο με πρωταγωνιστές μαθητές, σημειώθηκε βράδυ της Κυριακής στην πόλη των Ιωαννίνων. Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν μαθητές ενός σχολείου από το Λιτόχωρο Πιερίας, που πραγματοποίησε εκδρομή στα Γιάννενα, διασκέδαζαν σε...

νυχτερινό κέντρο της πόλης, που βρίσκεται επί της οδού Ανεξαρτησίας.

Μαθητές του σχολείου και μια παρέα τριών νεαρών φιλονίκησαν για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία. Λίγη ώρα μετά, οι τρεις νεαροί αποχώρησαν από το νυχτερινό κέντρο.

Όταν μετά τις 1:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι μαθητές του σχολείου έφυγαν από το μαγαζί, οι τρεις νεαροί τους είχαν στήσει ενέδρα και τους περίμεναν στην οδό Αναξερτησίας, κρατώντας μάλιστα στα χέρια τους καδρόνια!

Σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.gr, οι μαθητές του σχολείου Λιτοχώρου και οι νεαροί άρχισαν να αλληλοβρίζονται.

Η συνοδός καθηγήτρια βλέποντας τα τρία άτομα με τα καδρόνια να κινούνται απειλητικά προς το μέρος των μαθητών, τηλεφώνησε έντρομη στην Άμεση Δράση.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και μόλις οι τρεις νεαροί, αντελήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών, ετράπησαν σε φυγή.

Ακολούθησαν έρευνες στη συνέχεια σε κεντρικούς δρόμους της πόλης για δυο περίπου ώρες, οι οποίες δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-3-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις