Logo

Κυκλώματα παιδοφιλίας στη Θεσσαλονίκη - Φέρνουν ανήλικα αγόρια από τη Βουλγαρία



 
 

paidofiloi 6-4-2015Σοκ προκαλούν μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για τη δράση κυκλωμάτων παιδοφιλίας στη Θεσσαλονίκη, όπου μία συγκεκριμένη περιοχή έχει μετατραπεί σε στέκι παιδεραστών, οι οποίοι «ψαρεύουν» αλλοδαπά αγόρια...

κυρίως από τη Βουλγαρία.

Η εφημερίδα «Espresso» αναφέρει σε ρεπορτάζ της, ότι η οδός Αφροδίτης έχει μετατραπεί σε πιάτσα παιδεραστών και παιδόφιλων, οι οποίοι βρίσκουν αγόρια τα οποία εκμεταλλεύονται πολυπλόκαμα κυκλώματα στον χώρο του trafficking.

Όπως καταγγέλλεται, τα παιδιά έρχονται στη Θεσσαλονίκη από διάφορες περιοχές, ενώ τα περισσότερα φτάνουν με τρένο ή λεωφορείο από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην εφημερίδα, λέει χαρακτηριστικά: «Στην οδό Αφροδίτης ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ακόμα και τις αρρωστημένες ορέξεις του στα κορμιά των παιδιών. Το πρωί λειτουργούν κανονικά τα καταστήματά μας, αλλά το βράδυ η εικόνα που υπάρχει είναι τελείως διαφορετική». 

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, δηλώνει: «Ειδικά στη Θεσσαλονίκη έρχονται καθημερινά λεωφορεία με παιδιά που δεν συνοδεύονται πάντα από τους γονείς τους. Τα ξεφορτώνουν σε διάφορα σημεία για να προωθηθούν στην επαιτεία ή στην πορνεία».

Με το ράσο και το σταυρό «ψάρευε» αγοράκια

Ένας νεαρός κάτοικος της περιοχής έγινε αυτόπτης περιστατικού «ψαρέματος» και περιγράφει τη σκηνή:  «Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση που είδα ένα βράδυ και με αηδίασε. Επιστρέφοντας σπίτι μου, επί της οδού Αφροδίτης σταμάτησε ένα VW Eos μαύρο, που οδηγός του ήταν ένας ιερέας! Φορούσε ράσα κανονικά και ένας τεράστιος χρυσός σταυρός κρεμόταν από τον λαιμό του Αναβόσβησε τα φώτα και βγήκαν τρέχοντας από τη στοά τρία αγοράκια 13-14 ετών. Ισως μάλιστα και μικρότερα! Τα δύο παιδάκια τελικά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί του! Γενικά, στα στενά γύρω από τον Επιβατικό Σταθμό Θεσσαλονίκης κάθε βράδυ γίνεται το ίδιο πράγμα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-4-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις