Logo

Καταζητούμενοι για τρομοκρατία, Τούρκος και Γερμανός, εντοπίστηκαν στο Παγκράτι



 
 

daeev 18-4-2015Δύο αλλοδαποί, υπήκοος Γερμανίας 47 ετών ο ένας και υπήκοος Τουρκίας 56 ετών ο δεύτερος, συνελήφθησαν στο Παγκράτι, στις 15 Απριλίου και στις 18 Απριλίου 2015, αντίστοιχα, στην περιοχή του Παγκρατίου. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο  πλαίσιο της συνεργασίας...

της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) με την αντίστοιχη Υπηρεσία της Γερμανίας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, εκκρεμούσαν σε βάρος του Γερμανού  Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης των Γαλλικών και Γερμανικών αρχών και σε βάρος του Τούρκου Ευρωπαϊκό ένταλμα των Γερμανικών αρχών, για τρομοκρατία.

Ο υπήκοος Γερμανίας, κατόπιν παραγγελίας του αρμόδιου εισαγγελέα, οδηγήθηκε σε Κατάστημα Κράτησης έως την έκδοσή του στην Γερμανία, ενώ ο υπήκοος Τουρκίας θα οδηγηθεί την Κυριακή στον  αρμόδιο εισαγγελέα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι Γερμανικές αρχές διαβίβασαν στην Αντιτρομοκρατική έγγραφο αναζήτησης για τους δύο αλλοδαπούς, χωρίς, ωστόσο, να έχουν ενημερώσει για ποιές ακριβώς υποθέσεις καταζητούνται στη Γερμανία.

Οι ίδιες πηγές, ωστόσο, τόνιζαν ότι δεν πρόκειται για ύποπτους τζιχαντιστές στο πλαίσιο της τρομοκρατικής δράσης του Ισλαμικού Κράτους, αλλά πιθανότατα η εμπλοκή τους αφορά υποθέσεις της αριστερής εξτρεμιστικής τρομοκρατίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-4-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις