Logo

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη - Ένας τραυματίας από μαχαίρι [βίντεο]



 
 

symploki aris 24-4-2015Ένα άτομο τραυματίστηκε από μαχαίρι στη διάρκεια επίθεσης οπαδών του ΠΑΟΚ σε κέντρο διασκέδασης, όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση οπαδών του Άρη, στη Θεσσαλονίκη. Ομάδα περίπου 50 ατόμων εισέβαλε...

στο κέντρο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κλεάνθους με Παπαναστασίου, με κράνη και ρόπαλα, αφού έριξαν μια βόμβα μολότοφ.

Ακολούθησαν συμπλοκές μέσα και έξω από το κατάστημα, στη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε από μαχαίρι στην πλάτη ένα άτομο, το οποίο εντοπίστηκε αιμόφυρτο στην οδό Ψαρών, ενώ σημειώθηκαν φθορές σε αυτοκίνητα στη γύρω περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και μια διμοιρία των ΜΑΤ, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο, οι εμπλεκόμενοι στα επεισόδια είχαν εξαφανιστεί και δεν έγιναν συλλήψεις. Κλιμάκια της Ασφάλειας και της Άμεσης Δράσης πραγματοποιούν συνεχείς διελεύσεις και ελέγχους στους συνδέσμους των ομάδων της Θεσσαλονίκης, καθώς και προληπτικούς ελέγχους σε συγκεντρωμένα άτομα, για την αποφυγή νέου επεισοδίου.

Παράλληλα, η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-4-2015 από directNEWS.gr πηγή βίντεο: seleo


Τελευταίες Ειδήσεις