Logo

Συνέλαβαν τον αδερφό γνωστού τραγουδιστή για καλλιέργεια χασίς



 
 

tragoudisths-xasisΧειροπέδες πέρασε η ασφάλεια Πύργου, στον αδερφό γνωστού Έλληνα τραγουδιστή. Ο 51χρονος (που επίσης τραγουδά) συνελήφθη στην Ηλεία, καθώς είχε δημιουργήσει εξελιγμένη φυτεία με δενδρύλια χασίς και μάλιστα σε αγροτική περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας...

Ο αδερφός του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, έχει σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, για απόπειρες ανθρωποκτονιών και για ληστείες, συνολικής ποινής φυλάκισης 79 ετών.

Ο 51χρονος συμμετείχε σε ρόλους... «περιφερειακούς», στην άγρια συμμορία των Πελοποννησίων με τα καλάσνικοφ, οι οποίοι λήστευαν Τράπεζες και χρηματαποστολές.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2012 μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας είχαν τραυματίσει με Καλάσνικοφ 4 αστυνομικούς, έπειτα από συμπλοκή μετά από ληστεία που είχαν κάνει στο κέντρο της Καλαμάτας.

Η εν λόγω συμμορία εξαρθρώθηκε το 2012 και τότε ήταν που διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 51χρονου, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα είχε καταφέρει να γλυτώσει την σύλληψη, καλύπτοντας τα ίχνη του.

Ωστόσο, τρία χρόνια μετά, ο αδερφός του τραγουδιστή συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πύργου Ηλείας, επειδή είχε φυτέψει 762 δενδρύλια χασίς σε ερημική δασώδη περιοχή τα οποία θα του απέφεραν δεκάδες χιλιάδες ευρώ όταν το προϊόν θα το έβγαζε στην αγορά.

Μάλιστα είχε διαμορφώσει κατάλληλα το σημείο τις φυτείας, προκειμένου και το ελικόπτερο με την υψηλής ευκρίνειας κάμερα να μην μπορεί να εντοπίσει τα δενδρύλια χασίς.

Για να αποφεύγει τις μετακινήσεις, έμενε μόνιμα σε καλύβα μέσα στην φυτεία έχοντας ψυγείο, κουζίνα με γκάζι, αλλά και λάστιχα με τα οποία μετέφερε νερό από διπλανή πηγή, για να ποτίζει τα δέντρα του.

Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για την δραστηριότητα του, τον έπιασαν στα πράσα, ενώ μαζί του συνέλαβαν και έναν επικίνδυνο φυγόποινο.

Σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία για την φυτεία και έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα του Πύργου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μεταχθεί στην Αθήνα, στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, καθώς είναι ήδη καταδικασμένος σε 79 χρόνια κάθειρξης, λόγο της συμμετοχής του στην άγρια συμμορία των ληστών από την Πελοπόννησο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-5-2015 από directNEWS.gr πηγή:Star


Τελευταίες Ειδήσεις