Logo

Προφυλακίστηκε ο 22χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία μέσω Facebook



 
 

paidikh-pornografiaΤο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθήνας με βούλευμά του διέταξε να οδηγηθεί στις φυλακές ο 22χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία, που κατηγορείται για παραβάσεις των διατάξεων περί «πορνογραφίας ανηλίκων» και «πορνογραφικών αναπαραστάσεων ανηλίκων», τελεσθείσες...

μέσω διαδικτύου.

Το Δικαστικό Συμβούλιο συνεδρίασε και αποφάσισε μετά τη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα όταν απολογήθηκε ο κατηγορούμενος, αφού ο πρώτος είχε ζητήσει τον κατ' οίκον εγκλεισμό του ενώ ο δεύτερος την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής ζήτησε την ευνοϊκότερη της φυλάκισης μεταχείριση του 22χρονου αποδεχόμενος την άποψη που προέβαλε ο κατηγορούμενος ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι τα θύματά του ήταν ανήλικες. Η γνώμη του Εισαγγελέα ήταν πως ο νεαρός είχε πλήρη γνώση για την ηλικία των κοριτσιών και για τον λόγο αυτό ζήτησε την φυλάκιση του.

Ο κατηγορούμενος μέλος γνωστής εύπορης οικογένειας που ασχολείται με εμπόριο αθλητικών ειδών, που συνελήφθη στις 14 Μαΐου, φέρεται μέσω της σελίδας του στο Facebook να υπέκλεπτε φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών 13 έως 15 ετών που δημοσιοποιούσαν στις σελίδες τους.

Στην συνέχεια, κάνοντας μοντάζ σε αυτό το υλικό δημιουργούσε βίντεο τοποθετώντας τα πρόσωπα των κοριτσιών πάνω σε αυτά πρωταγωνιστριών πορνό.

Έτσι, ο 22χρονος απειλούσε τα θύματα του με δημοσιοποίηση του κατασκευασμένου πορνογραφικού υλικού και τα έπειθε να προβαίνουν σε ερωτικές πράξεις που κατέγραφε.

Χαρακτηριστικά, στην δικογραφία που σχημάτισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής αναφέρεται, πως στην περίπτωση μίας ανήλικης είχε καταγράψει 14 βίντεο, σκηνοθετώντας ερωτική ταινία μιας ώρας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις