Logo

Πρόστιμα «φωτιά» για αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]



 
 

drift ikea 22-5-2015Έφοδο σε αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων, πραγματοποίησε η αστυνομία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, βεβαιώνοντας συνολικά 65 παραβάσεις, με πρόστιμα που έφτασαν τις 13.000 ευρώ...

Ειδικότερα, όπως αναφέρεi το seleo.gr, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε στο παρκινγκ του ΙΚΕΑ, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 50 αστυνομικών, μετά από καταγγελίες από παρακείμενο νοσοκομείο για υπερβολικό θόρυβο.

Όπως διαπιστώθηκε, ο χώρος είχε μετατραπεί σε... πίστα αυτοσχέδιων αγώνων επίδειξης ικανοτήτων «Drift», από οδηγούς που επιδίδονταν σε επικίνδυνους ελιγμούς, ακόμα και με αγροτικά οχήματα, αλλά και σε... διαγωνισμό ηχοσυστημάτων.

Αστυνομικοί με πολιτικά που επόπτευαν τον χώρο, σημείωσαν τους αριθμούς πινακίδων των αυτοκινήτων που συμμετείχαν στους αγώνες, ενώ στο μεταξύ, συνάδελφοί τους είχαν αποκλείσει τις εξόδους και περίμεναν όποιον... είχε καταγραφεί στην λίστα, επιβάλλοντας τις ανάλογες κυρώσεις.

Σε μία περίπτωση, μάλιστα, το πρόστιμο που βεβαιώθηκε έφτασε τις 13.000 ευρώ, εξαιτίας του γεγονότος ότι το όχημα του παραβάτη ήταν επαγγελματικό.

Σημειώνεται, ότι παρόμοια επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί από τις Αρχές και την περασμένη Πέμπτη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις