Logo

Κατάρτιζε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων



 
 

plasta asfalisthria 26-5-2015Δικογραφία σε βάρος 31χρονου Έλληνα για το αδίκημα της πλαστογραφίας σχημάτισαν οι διωκτικές αρχές για υπόθεση κατάρτισης πλαστών ασφαλιστηρίων συμβολάιων. Συγκεκριμένα, μετά από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών...

Στοιχείων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν στα ίχνη νεαρού πλαστογράφου και στην ταυτόχρονη εξιχνίαση τουλάχιστον 12 περιπτώσεων κατάρτισης πλαστών εγγράφων, οδηγήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος άντρας, δρώντας στην ευρύτερη περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, κατά το χρονικό διάστημα Αυγούστου 2013 – Φεβρουαρίου 2015, κατήρτισε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων συγκεκριμένης εταιρείας, σε τουλάχιστον (12) άτομα, αποσπώντας τους συνολικά, χρηματικό ποσό που ανέρχεται σε 2.438 ευρώ.

Σημειώνεται, ότι η σχηματισθείσα δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις