Logo

Κρήτη: Για κακούργημα διώκεται ο σεκιουριτάς για την υπεξαίρεση μαμούθ - Διώξεις και κατά τριών συναδέλφων του



 
 

xrhmata 26-5-2015Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του σεκιουριτά για την υπόθεση της υπεξαίρεσης μαμούθ από εταιρεία χρηματαποστολών. Η εισαγγελική λειτουργός άσκησε ποινική δίωξη και σε βάρος ακόμα τριών εργαζομένων της...

εταιρείας, με τους οποίους φέρεται ότι συνεργαζόταν ο σεκιουριτάς και πήγαινε στις χρηματαποστολές. 

Οι τρεις εργαζόμενοι στην εταιρεία φέρονται να έχουν καταθέσει στην αστυνομία ότι γνώριζαν ότι ο 45χρονος είχε υπεξαιρέσει ένα ποσό και πως ο ίδιος τους είχε πει ότι θα επιστρέψει τα χρήματα. Επίσης, ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν μιλήσει γιατί φοβούνταν για τη θέση τους.

Όπως αναφέρει το cretalive, η ποινική δίωξη σε βάρος του 45χρονου σεκιουριτά αφορά το αδίκημα της υπεξαίρεσης ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας τελεσθείσα και κατ εξακολούθηση και κατά συρροή, ο δράσης της οποίας με τις  μερικότερες πράξεις του απέβλεπε στη συνολική αξία που υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ.

Σε βάρος των τριών εργαζομένων η ποινική δίωξη αφορά το αδίκημα της άμεσης συνέργειας στην υπεξαίρεση κατά το σκέλος της κατ εξακολούθηση τέλεσης της.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης η δικογραφία διαβιβάστηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη εκδόσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του σεκουριτά, ενώ έχει καλέσει τους τρεις συγκατηγορουμένους του να απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις