Logo

Ξάνθη: Τρελή πορεία Ι.Χ που «καρφώθηκε» σε κολώνα της ΔΕΗ [βίντεο+φωτο]



 
 

troxaio5 Ksanthh 26-5-2015Τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό ενός οδηγού μέσα στο Ι.Χ. του σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ξάνθης – Αβδήρων, στο ύψος του ανενεργού εργοστασίου της ΣΕΒΑΘ. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ο οδηγός...

ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που κινείτο με κατεύθυνση τη Γενισέα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω στα προστατευτικά κάγκελα περιμετρικά του οδοστρώματος, λίγο πριν την είσοδο για την Εγνατία Οδό.

Από τη σύγκρουση το Ι.Χ. ανετράπη πάνω σε μια κολώνα φωτισμού, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές, κυρίως στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου, με τον οδηγό να εγκλωβίζεται εντός αυτού.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική, με δυο πλήρως επανδρωμένα οχήματα, καθώς και ένα ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

Το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης κατάφερε να απεγκλωβίσει τον οδηγό, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε επίσης και προσωπικό της Αστυνομίας.

Προληπτικά, η Πυροσβεστική προχώρησε στην αφαίρεση της μπαταρίας από το Ι.Χ., ενώ κλήθηκε η οδική βοήθεια για την απομάκρυνση του οχήματος από την περιοχή.

troxaio Ksanthh 26-5-2015

troxaio2 Ksanthh 26-5-2015

troxaio3 Ksanthh 26-5-2015

troxaio4 Ksanthh 26-5-2015

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις