Logo

Στον ανακριτή ληστές που λιθοβόλησαν ιδιοκτήτη mini market



 
 

dikasthria serrwn 27-5-2015Πέντε νεαροί  που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ληστείας και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής οδηγήθηκαν την Τετάρτη ενώπιον των δικαστικών αρχών των Σερρών. Πρόκειται για πέντε άτομα, ηλικίας 19 ετών, 23 ετών, 25 ετών, 31 ετών και 33 ετών, τα οποία το απόγευμα...

της Κυριακής, φορώντας μαύρες κουκούλες εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ που βρίσκεαι σε δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Σερρών.

Οι δράστες, αφού αφαίρεσαν 250 ευρώ από το ταμείο, άρχισαν να αρπάζουν όσα προϊόντα μπορούσαν να κουβαλήσουν.

Ξαφνικά, άρχισε να χτυπά ο συναγερμός που ξύπνησε τους γείτονες και τον ι49χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ άρχισε να φωνάζει να αφήσουν τα κλοπιμαία και τότε, οι δράστες πήραν βαριές μαρμάρινες πέτρες που τις είχαν στο πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους και άρχισαν να τον λιθοβολούν, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Κατόπιν ερευνών, αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών εντόπισε τους πέντε νεαρους. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν ληστέψει και άλλο μικρό κατάστημα σε χωριό του δήμου Σερρών και είχαν αφαιρέσει 114 ευρώ και άλλα προϊόντα αξίας 250 ευρώ. 

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 20χρονου συνεργού των πέντε συλληφθέντων τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά διαφεύγει μέχρι αυτή την ώρα της σύλληψης, για κλοπή οχήματος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 20χρονος φέρεται να διέθεσε το κλεμμένο αυτοκίνητο στη συμμορία των πέντε, κατόπιν οικονομικής συμφωνίας, προκειμένου να διαπράξουν τις ληστείες τους.

Σημειώνεται, ότι οι πέντε νεαροί ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία και θα απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις