Logo

Μυτιλήνη: Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σπιτιών με λεία 51.000 ευρώ



 
 

diarrhkseis Mutilhnh 28-5-2015Συνολικά 13 υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε σπίτια στη Μυτιλήνη με λεία χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 51.000 ευρώ, εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη σύλληψη...

ενός 32χρονου Έλληνα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο παραπάνω δράστης, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου έτους περίπου, διέπραξε δεκατρείς 13 τουλάχιστον κλοπές – διαρρήξεις σε οικίες στην πόλη της Μυτιλήνης.

Πιο συγκεκριμένα, ως προς την μεθοδολογία και τρόπο δράσης του, ο 32χρονος, δρώντας πρωινές κυρίως ώρες, εισερχόταν σε οικίες άλλοτε από ανασφάλιστες εισόδους και άλλοτε παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα αυτών, εκμεταλλευόμενος την απουσία των ενοίκων.

Ακολούθως αφού ερευνούσε τους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών, αφαιρούσε κυρίως κοσμήματα, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές. Στη συνέχεια, πουλούσε τα κοσμήματα σε ενεχυροδανειστήρια και κοσμηματοπωλεία στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 51.000 ευρώ, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος αυτών.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του δράστη και σε άλλες συναφείς πράξεις.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-5-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις