Logo

Κρήτη: Προσποιήθηκε τη μητέρα για να βγάλει από τη χώρα ανήλικο μετανάστη



 
 

aerodromio anhlikos metanasths 29-6-2015Παριστάνοντας τη μητέρα του, μια 26χρονη Βουλγάρα επιχείρησε να βγάλει από τη χώρα ένα ανήλικο αγόρι, συριακής καταγωγής, παίρνοντας ως αμοιβή το ποσό των 2.000 ευρώ. Η νεαρή αλλοδαπή έδειξε κατά στη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που...

υποτίθεται ότι είχαν εκδοθεί από τις αρχές της Βουλγαρίας, προκειμένου να περάσει τον έλεγχο και να επιβιβαστεί σε πτήση τσάρτερ για τη Γερμανία, συνοδεύοντας το ανήλικο αγόρι, μέχρι να φτάσουν οι γονείς του που θα ταξίδευαν την ίδια ημέρα.

Η 26χρονη συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό και για πλαστογραφία ενώ λίγο αργότερα, στον έλεγχο διαβατηρίων παρουσιάστηκαν και οι γονείς του αγοριού, ένας 53χρονος και μία 41χρονη από τη Συρία, οι οποίοι και συνελήφθησαν με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και της διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από την προανάκριση, το ζευγάρι των Σύρων το πρωί της ίδιας ημέρας είχαν δώσει στην 26χρονη από τη Βουλγαρία ποσό 2.000 ευρώ, για να συνοδεύει το παιδί τους στο ταξίδι.

Τα πλαστά έγγραφα που κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Ηρακλείου. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-6-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις