Logo

Εντοπίστηκαν φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε Μάνη και Κέρκυρα [φωτο]



 
 

xasis Kerkura 2-7-2015Δύο χασισοφυτείες εντόπισαν οι διωκτικές αρχές της χώρας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας και στην Κέρκυρα. Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης...

εντόπισαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από 18 δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης ένας 53χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

xasis2 Kerkura 2-7-2015

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε αγροτική περιοχή τοπικής κοινότητας του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας.

Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από 18 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

xasis3 Kerkura 2-7-2015

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο 53χρονος, ο οποίος συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

xasis4 Kerkura 2-7-2015

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας συνέλαβαν το πρωί της Τετάρτης έναν 68χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων.

Ειδικότερα, ο 68χρονος εντοπίστηκε κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην πόλη της Κέρκυρας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 30 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 5 έως 60 εκατοστών περίπου.

xasis Manh 2-7-2015

Ο 68χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-7-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις