Logo

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του ''ΟΧΙ'' στο Σύνταγμα [βίντεο+φωτο]



 
 

tsipras syntagma 3-6-2015"Την Κυριακή αποφασίζουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη", τόνισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε στη συγκέντρωση υπέρ του "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα. Στην Πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκαν χιλιάδες...

πολίτες, δίνοντας ηχηρό μήνυμα υπέρ της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας και μιας Ευρώπης που θα επιστρέψει στις ιδρυτικές αξίες της.

Στη μεγαλεώδη συγκέντρωση, που είχε κεντρικό σύνθημα «Όχι για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, για την Ευρώπη της Δημοκρατίας», έδωσαν το παρόν δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, που ένωσαν την φωνή τους με τους πολίτες, δίνοντας συναυλία.

Στην συναυλία συμμετέχουν οι Σωκράτης Μάλαμας, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Θηβαίος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Αφροδίτη Μάνου, Χαίνηδες, Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ηρώ, Γιώργος Μεράντζας, Κώστας Θωμαίδης, Ραλία Χρηστίδου, Θύμιος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι. Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο Γιώργος Κιμούλης.

«Η συγκέντρωση του ΟΧΙ είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του ΝΑΙ. Είναι ενδεικτικό του αποτελέσματος της Κυριακής;", ανέφερε το γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Deutsche Welle, σε μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter.

dw oxi 3-6-2015

 

syntagma1 3-6-2015

syntagma2 3-6-2015

syntagma3 3-6-2015

syntagma4 3-6-2015

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-7-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις