Logo

ΔΣΑ: Ανεπαρκής αριθμός φακέλων σε εκλογικά τμήματα της Αττικής



 
 

dhmopshfisma 4-7-2015Mε κατεπείγουσα επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Βασίλης Αλεξανδρής, του γνωστοποιεί ότι κατά την παραλαβή των εκλογικών τμημάτων Αττικής από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, παρατηρήθηκε ότι στο...

εκλογικό υλικό δεν υπάρχει επαρκής αριθμός φακέλων.

Με αυτά τα δεδομένα, ο κ. Αλεξανδρής ζητά από το υπουργείο να προμηθεύσει άμεσα τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους με τον απαιτουμενο αριθμό φακέλων, ώστε να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα το δημοψήφισμα. 

Αναλυτικότερα, όλη η επιστολή που κοινοποιείται στην πρόεδρο και στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου και Ευτέρπη Κουτζαμάνη, αντίστοιχα καθώς και στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου αναφέρει τα εξης: 

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Κατά την παραλαβή των Εκλογικών Τμημάτων της Αττικής από τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους για τη διενέργεια του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, παρατηρήθηκε ότι στο εκλογικό υλικό δεν υπάρχει επαρκής αριθμός φακέλων.

Υπό τα παραπάνω δεδομένα, παρακαλούμε να προμηθεύσετε άμεσα τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους με τον απαιτούμενο αριθμό φακέλων, ώστε να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα η ψηφοφορία.

Σε αντίθετη περίπτωση, είναι προφανές, ότι η ψηφοφορία δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-7-2015 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις