Logo

«Ναι» στην Ελλάδα και από τους Βρετανούς τουρίστες



 
 

touristes vretanoi 6-7-2015Οι Βρετανοί τουρίστες φαίνεται ότι είναι πρόθυμοι  να αγνοήσουν την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα και τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι τελευταίες εξελίξεις στην τουριστική βιομηχανία. Αυτό υποστηρίζει η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail, επικαλούμενη έρευνα...

που διεξήγαγε η  ταξιδιωτική ιστοσελίδα Skyscanner.

Σύμφνα με τα αποτελέσματα της εν λόγω έρευνας, οι Βρετανοί εμφανίζονται απτόητοι και το ενδιαφέρον τους να επισκεφθούν την Ελλάδα έχει αυξηθεί, «παρότι η καταχρεωμένη χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της εξόδου από την ευρωζώνη και εισέρχεται σε μια νέα φάση της αβεβαιότητας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα.

Με τα νέα για εξοικονόμηση χρημάτων με «πακέτα διακοπών» και self-catering διακοπές, οι online αναζητήσεις για πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατά 16% από τότε που έκλεισαν οι τράπεζες στη χώρα.

Μάλιστα, η έρευνα της Skyscanner δείχνει, ότι οι αναζητήσεις για πτήσεις από τη Μ. Βρετανία στην Ελλάδα είναι αυξημένες κατά 12% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Αυτό, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, έρχεται ως αποτέλεσμα της μείωσης των τιμών από τις ταξιδιωτικές εταιρείες έως και κατά 50% για αποδράσεις σε μερικά από τα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-7-2015 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις